Skiduggis

Arrangement

Dato
23. januar kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Arrangement, Fjellsportsamling, Topptur, Svingteknikk, Randonee
Arrangører
DNT fjellsport Oslo, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene, Oslomarka (se kart)
Turkode
12554
Dette arrangementet er over!

Skiduggis er vår nye satsing på toppturmiljøet i Oslo - en møteplass for skikjørere, både nybegynnere og viderekommende. Skiduggis koordineres av en gruppe som er basert på frivillighet. Skiduggis er ikke et kurs og/eller en organisert opplæring, men er forankret i DNT fjellsport Oslo. Aktiviteten ledes av en koordinator, som har bakgrunn som skiinstruktør og/eller en annen form for relevant instruktørutdanning. Skiduggis er tenkt å være en arena for læring, erfaringsutveksling og vennskapsbygging.

PROGRAM
Oppmøte i bunnen av bakken på Oslo Vinterpark Tryvann (Wyllerløypa), for å møte dagens koordinator(er). Vi prøver å kjøre sammen i gruppe og snakker om blant annet skiteknikk, utstyr, topptur og fjellet. Dette legges opp som heisbasert skikjøring, ikke toppturbasert kjøring ved bruk av feller til toppen.

Annet:
Heiskort er nødvendig.

Forkunnskaper:
Alle over 18 år kan delta
Ved deltakelse har man samtidig godtatt vilkårene som opplyst under

Utstyr:
Du må selv stille med personlig utstyr (Ski og støvler som egner seg for kjøring i alpinanlegg. Du vil få større utbytte om du velger alpinski og støvler)

Generell informasjon:

Pris:
Arrangementet er gratis, men deltakere må selv kjøpe heiskort.

Maks antall deltakere på dette arrangementet: 12
 

Vilkår:
Fjellsportaktiviteter innebærer en viss risiko for liv og helse. Deltakerne må ha erfaring og kompetanse som står i forhold til det man begir seg ut på. Vi gjør oppmerksom på at deltakelse på DNT fjellsport Oslos samlinger skjer på deltakernes eget ansvar.

Den enkelte deltaker er selv ansvarlig for sin egen sikkerhet, ref. DNT Oslo og Omegns generelle vilkår pkt. nr. 6: «DNT Oslo og Omegn vil understreke at deltakelse på foreningens arrangementer skjer på deltakernes eget ansvar. Arrangøren påtar seg ikke ansvar for økonomiske følger av mulige uhell/skader som måtte inntreffe under avvikling av arrangementene ...», samt pkt. nr. 11: «… Deltakerne plikter å lese programmet grundig og vurdere om hun/han er fysisk/psykisk i stand til å delta på arrangementet, uten belastninger for seg selv eller andre. Hvis en deltaker er klar over at helsetilstanden ikke er god, er hun/han forpliktet til å konsultere lege. Deltakerne må ha med seg klær/utstyr som egner seg for turen. Deltakerne forplikter seg til å rette seg etter turlederens anvisninger.»

Ofte stilte spørsmål - se vår faq om fellesturer.

Skiduggis

Skiduggis er vår nye satsing på toppturmiljøet i Oslo - en møteplass for skikjørere, både nybegynnere og viderekommende. Skiduggis koordineres av en gruppe som er basert på frivillighet. Skiduggis er ikke et kurs og/eller ...

Kontaktinformasjon: