Avlyst AVLYST: Brattkort kurs

Kurs

Dato
31. mars kl. 17:00 - 17:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Kurs, Klatrekurs, Klatring, Aktivitet Klatring
Arrangører
DNT Fjellsport Tønsberg, Den Norske Turistforening
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. DETTE KURSET ER AVLYST PGA KORONA. Beklager dette. Se på nyhetene for informasjon ang smittefaren.

Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. DETTE KURSET ER AVLYST PGA KORONA. Beklager dette. Se på nyhetene for informasjon ang smittefaren.

Dette er et Brattkort:

DU MÅ HA TOPPTAUKORTET FØR DU TAR DETTE KURSET.

Du sikrer en klatrer med tau via et feste i toppen av veggen/fjellet,(likt som topptaukort)

eller via karabinere med jevne mellomrom. For å gå dette kurset må du først ha bestått topptaukort prøven. Annbefaler å ta et topptaukort kurs.

Det er lurt å jobbe med det dere lærte på topptaukort kurset fram mot et brattkort kurs. På dette kurset tar vi neste steg, og da må topptaukunnskapen sitte.

Sted: Messehall A, den nye klatreveggen, på Eik
Parkering: Stor plass ved Tønsberg ishall

PS: max 6 deltakere på dette kurset

Pris: 650,- for medlemmer av DNT, 750,- for ikke medlemmer

Betaling skjer med vipps, overføring i nettbank eller betaling med kort/kontant på kontoret. All betaling må skje før kursstart. Dere vil få mail om dette når kurset nærmer seg.

Vi har mange som ønsker kurs, dersom du vil melde deg av igjen må dette gjøres så fort som mulig. Send da sms til 98003278. Skriv ditt navn, og hvilket kurs du er påmeldt på. Da finner vi deg lettere i listene. Da kan en på ventelistene få tilbud.

For å få et sikringskort må man:

Få godkjent kurs. (Vi gir bevis for dette. Da får du sikre en tid fremmover hos oss)

Gjennomføre en praksisperiode (du kommer på klatredagene hos oss og praktiserer kunnskapen)

Ta en brattkort prøve (du avtaler en eksamen med en instruktør, og viser oss det du kan. Vi avgjør ut fra det om du får kortet. Les kriteriene nederst på siden) Dette er da et kursbevis (kort) som er bevis for kunnskap, og kan brukes i andre klubber også.

 

Betaling skjer med vipps, overføring i nettbank eller betaling med kort/kontant på kontoret. All betaling må skje før kursstart. Bevis for betaling må vises kursholdere. Dere vil få mail om dette når kurset nærmer seg.

Ønsker du å lese om sikringskort og kravene vi stiller for å utstede kortene, kan du lese litt her: http://www.klatring.no/Utdanning/NKFsinekort/tabid/7077/Default.aspx

Kursene:

31.03.20 Brattkort kurs. Kursholdere: Pontus og Øyvind