Skiduggis - Toppturtrening opp Wyller, Oslo Vinterpark Tryvann

Fellestur

Dato
3. februar kl. 18:15 - 20:45
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangører
DNT fjellsport Oslo, DNT Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over!

Vi prøver oss igjen på Skiduggis, vår satsing på toppturmiljøet i Oslo - en møteplass for skikjørere, både nybegynnere og viderekommende. Skiduggis koordineres av en gruppe som er basert på frivillighet. Skiduggis er ikke et kurs og/eller en organisert opplæring, men er forankret i DNT fjellsport Oslo. Aktiviteten ledes av en koordinator. Skiduggis er tenkt å være en arena for trening, erfaringsutveksling og vennskapsbygging.

PROGRAM
Oppmøte i bunnen av bakken på Oslo Vinterpark Tryvann (Wyllerløypa), for å møte dagens koordinatorer. Vi setter feller på skiene og rusler oppover bakken.

Annet: Heiskort er ikke nødvendig.

Forkunnskaper:
Ingen, utover at man bør selv kjenne til utstyret sitt.

Utstyr:
Du må selv stille med personlig utstyr (Ski og støvler som egner seg for kjøring i alpinanlegg.

Generell informasjon:

Pris:
Arrangementet er gratis, men krever påmelding. Dette er en tur for DNT medlemmer. Bli medlem.

Vilkår:
Den enkelte deltaker er selv ansvarlig for sin egen sikkerhet, ref. DNT Oslo og Omegns generelle vilkår pkt. nr. 6: «DNT Oslo og Omegn vil understreke at deltakelse på foreningens arrangementer skjer på deltakernes eget ansvar. Arrangøren påtar seg ikke ansvar for økonomiske følger av mulige uhell/skader som måtte inntreffe under avvikling av arrangementene ...», samt pkt. nr. 11: «… Deltakerne plikter å lese programmet grundig og vurdere om hun/han er fysisk/psykisk i stand til å delta på arrangementet, uten belastninger for seg selv eller andre. Hvis en deltaker er klar over at helsetilstanden ikke er god, er hun/han forpliktet til å konsultere lege. Deltakerne må ha med seg klær/utstyr som egner seg for turen. Deltakerne forplikter seg til å rette seg etter turlederens anvisninger.»

Om du er påmeldt men er forhindret fra å delta, send SMS til Albrecht Hofheinz, 47285768.

 

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Albrecht Hofheinz
  • Siri Haug