Topper i Svartdalen

Fellestur

Fra dato
2. september kl. 12:00
Til dato
4. september kl. 21:00
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangør
DNT fjellsport Oslo

Bli med på fjellsporttur i Svartdalen! 2-4 september 


Program:
Fredag ettermiddag tar vi båten kl. 15:25 fra Gjendesheim til Gjendebu. 


Lørdag er turdag: Om været tillater det satser vi på å gå mot Svartdalspiggane. Dette er mange spennende topper på rad, som kan virke lufige, men som ikke krever klatring. Planen er å gå ut Langedalen etter at alle toppene er forsert.

Søndag er et mulig turmål Store Knutsholstind, en diger pyramide i Gjendealpene, som mange trodde var norges høyeste fjell en stund. I virkeligheten er det den 13. høyeste på 2341 moh. Vi tar båten tilbake til Gjendesheim, og er ved bilene ca. 17:30.

Det tas værforbehold.

Ingen påmeldingsavgift, men alle må betale selv for transport, mat og overnatting. 

Har du spørsmål angående turen, kart eller utstyr, anbefaler vi deg å ta kontakt med vår Turinformasjon på tlf. 22 82 28 22 mandag til fredag mellom kl. 08.30 – 16.00 eller på e-post turinfo@dntoslo.no

Se viktig informasjon vinter.

Turledere

Våre turledere er frivillige. De har gjennomgått turlederkurs og/eller instruktørkurs og har mye erfaring med denne type turer. Turlederne gjør sine turlederoppdrag med stor glede og deler villig sin friluftserfaring og -glede med deltakerne. Les gjerne mer om våre hvem våre turledere er her.

På denne turen har turleder selv laget turopplegget. Dette er ikke en pakketur og er derfor ikke omfattet av lov om pakkereiser.

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Siri Haug
  • Ivar Marthinusen