Fjellsport vinterprogram 2021

Foto: Torgeir S. Moen

Nå kommer den kalde fine tida i fjellet med lassevis av hvit snø, bratte nedkjøringer, lek og moro. Kanskje trenger du kompetanseheving gjennom kurs, som gir muligheter for trygge veivalg og nye turmål på egenhånd.

DNT fjellsport Oslo sitt program for vinteren 2021 har fortsatt ledige plasser, der du kan bli med i et turfellesskap eller delta på kurs sammen med andre! Våre dyktige turledere og instruktører lover deg mye lærerik moro ute i den norske fjellheimen i vinter, og våre hytter byr på varme og god mat med lokale råvarer.

Isklatrekurs for nybegynnere, 12. - 14. februar
Drømmer du om å hakke løs på is, så kan du bli med på isklatrekurs i de frosne fossene i Rjukan.

Grunnkurs skred nordisk, 12. - 14. mars
Kurset er relevant for alle brukere av vinterfjellet som ikke aktivt ønsker å oppsøke skredterreng, f.eks. fjellskiløpere, klatrere, jegere, fiskere og vinterturledere i DNT. Dyktige skredinstruktører tar deg med til Gjendesheim.

Topptur og NF skredkurs alpint, 3. - 7. mars og 17. - 21. mars og Videregående skredkurs alpint, 25. - 28. februar
Ønsker du solid skredinstruksjon krydret med gode skiopplevelser i spektakulær, urørt natur, kan du melde deg på et av våre skredkurs for alpin ferdsel. Lær deg å ta de trygge veivalgene på tur med vennegjengen. Vi har kurs med dyktige skredinstruktører og oppvartning på både Fondsbu, Gjendesheim og Sota Sæter.

Rando introtur til Jotunheimen, 5. - 7. mars og 12. - 14. mars
Dette er en introduksjonstur til randonee, for å tilby nybegynnere en opplevelsesrik helg, med full oppvartning på Gjendesheim hele helgen - det liker vi.

Høgruta Jotunheimen, 26. - 29. mars
Bli med på første del av Norges svar på alpenes klassiker - Høgruta Jotunheimen. Gå turen alle drømmer om, opp gjennom Jotunheimen på noen av de flotteste toppene nasjonalparken har å by på i Jotunheimens toppturparadis.

Jubileumstur til Demmevasshytta, 23. - 25. april
De første plassene ble revet bort kl. 00.00 den dagen bookingen åpnet. Bli med på fjellskitur til en av Norges vakreste og mest spektakulære hytter ved foten av Hardangerjøkulen. Turistforeningens juvel Demmevasshytta fyller 125 år i år!

Sommerens fjellsportprogram er også åpent for påmelding og flere turer kommer. Følg med.


Vi har også mye annet spennende på turmenyen, både baseturer og hytte-til-hytte turer. Her kan du se alle DNT-turene i fjellet for voksne i 2021 og velge de beste aktivitetene for deg som er fjellsportinteressert.

På mange av turene og kursene våre får DNT medlemmer mellom 18 og 26 år en rabatt, sponset av DNT ung Oslo og Frifond. Sjekk det ut! 

Det lønner seg å være medlem i DNT. Da får du gode priser på DNT-hyttene og rabatt på turer og kurs. Les om medlemskap og sjekk ut medlemsfordelene her.

Foto: Elin Hansson