Fjellsport sommerprogram 2021

Foto: Anne Mjaaland

Bli med ut i det ypperste av norsk natur i sommer. Lær noe nytt og tøft, få nye fremtidige turkamerater og nå nye høyder gjennom spennende klatre-, bre- og fjellsportaktiviteter. Her er det bratte opplevelser for alle. Våre turledere og instruktører gleder seg til å møte dere.

Jubileumstur til Demmevasshytta, 26. - 29. august
Bretur til Demmevass med utsiktsdass er en klassiker. Bli med til en av de mest utilgjengelige hyttene til DNT Oslo og Omegn. Turistforeningens juvel Demmevasshytta fyller 125 år i år! Denne eventyrlige perlen var grunnlaget for etableringen av bre- og fjellsportmiljøet i DNT.

Brekurs Hardangerjøkulen - Demmevasshytta, 14. - 18. juli og 29. juli - 1. august
På dette brekurset lærer du hvordan du trygt kan ferdes og oppleve breene. Alt dette på en av Norges vakreste og mest spektakulære hytter ved foten av Hardangerjøkulen.

Brekurs i Jotunheimen, 30. juni - 4. juli
For å nå de mest eksklusive toppene må du ofte forsere en bre. Øk mulighetene dine for nye turer og skjulte perler.
På brekurs lærer du hvordan du trygt kan ferdes og oppleve breene.

Fjellsportkurs, 20. - 25. juli
Kurs i tinderangling, klatring i fjell og ferdsel på bre i vakker høyfjellsnatur. Vi bor i telt ved Krossbu, med kort vei til Jotunheimens største isbre; Smørstabbreen og Smørstabbtindane.

Nybegynnerkurs i klatring, 7. - 9. mai, 4. - 6. juni og 25. - 27. juni
Klatring er den perfekte avkobling, god trening for hele kroppen og sosialt. Lær hvordan du kan dra ut med venner og klatre på egenhånd.

Klatrekurs naturlige sikringer, 21. - 23. mai, 28. - 30. mai, 9. - 11. juli og 13. - 15. august
Opplev friheten ved å klatre på egen sikringer. Dyktige instruktører lærer deg håndtverket.


Sommerens fjellsportprogram ​​​​​​​er åpent for påmelding og flere turer kommer. Følg med.

Vi har også mye annet spennende på turmenyen, både baseturer og hytte-til-hytte turer. Her kan du se alle DNT-turene i fjellet for voksne i 2021 og velge de beste aktivitetene for deg som er fjellsportinteressert.

På mange av turene og kursene våre får DNT medlemmer mellom 18 og 26 år en rabatt, sponset av DNT ung Oslo og Frifond. Sjekk det ut! 

Det lønner seg å være medlem i DNT. Da får du gode priser på DNT-hyttene og rabatt på turer og kurs. Les om medlemskap og sjekk ut medlemsfordelene her.Foto: Ragnar Bell