SKIDUGGIS

Foto: DNTs fotokonkurranse, Ole Martin Krokstrand

Hva er skiduggis?

Skiduggis er vår nye satsing på toppturmiljøet i Oslo - en møteplass for skikjørere, både nybegynnere og viderekommende. Skiduggis er en gruppe som er dugnadsbasert, med andre ord basert på frivillighet. Deltakere oppfordres til å bidra positivt og konstruktive forslag mottas gjerne. Skiduggis er ikke et kurs og/eller en organisert opplæring, men er forankret i DNT fjellsport Oslo. Aktiviteten ledes av en koordinator. Koordinatoren har bakgrunn som skiinstruktør og/eller en annen form for relevant instruktørutdanning. Skiduggis er tenkt å være en arena for læring, erfaringsutveksling og vennskapsbygging.

Hva skjer på skiduggis?

Oppmøte i bunnen av bakken, for å møte dagens koordinator(er). Vi prøver å kjøre sammen i gruppe og snakker om skiteknikk, utstyr, topptur, fjellet og mer.

Hvem kan delta?

  • Alle over 18 år kan delta
  • Du må selv stille med personlig utstyr (Ski og støvler som egner seg for kjøring i alpinanlegg. Du vil få større utbytte om du velger alpinski og støvler, og det kan være lurt å møte opp med det toppturutstyret du skal bruke i fjellet, slik at du får øvelse og blir godt kjent med det)
  • Heiskort er nødvendig. (Hvis det blir et arrangement hvor heiskort ikke blir nødvendig, vil det bli opplyst på forhånd)
  • Påmelding er nødvendig (Aktiviteten lyses ut via DNTs hjemmesider, og vi setter stor pris på om du trykker «delta» om du har planer om å delta)
  • Ved deltakelse har man samtidig godtatt vilkårene som opplyst under

Kommende aktiviteter?

Du finner en oversikt i vårt aktivitetssøk


Vilkår

Fjellsportaktiviteter innebærer en viss risiko for liv og helse. Deltakerne må ha erfaring og kompetanse som står i forhold til det man begir seg ut på. Vi gjør oppmerksom på at deltakelse på DNT fjellsport Oslos samlinger skjer på deltakernes eget ansvar.

Den enkelte deltaker er selv ansvarlig for sin egen sikkerhet, ref. DNT Oslo og Omegns generelle vilkår pkt. nr. 6: «DNT Oslo og Omegn vil understreke at deltakelse på foreningens arrangementer skjer på deltakernes eget ansvar. Arrangøren påtar seg ikke ansvar for økonomiske følger av mulige uhell/skader som måtte inntreffe under avvikling av arrangementene ...», samt pkt. nr. 11: «… Deltakerne plikter å lese programmet grundig og vurdere om hun/han er fysisk/psykisk i stand til å delta på arrangementet, uten belastninger for seg selv eller andre. Hvis en deltaker er klar over at helsetilstanden ikke er god, er hun/han forpliktet til å konsultere lege. Deltakerne må ha med seg klær/utstyr som egner seg for turen. Deltakerne forplikter seg til å rette seg etter turlederens anvisninger.»